GRADSKI SISTEMI

Budva: U Adoku započeti radovi

407views

Povodom jučerašnjeg Dana opštine Budva, lokalni funkcioneri obišli su započete radove u naselju Adok, gdje se mještani koji žive u ovom dijelu grada sa problemima susreću već godinama. Nakon rješavanja – imovinsko pravnih odnosa i pripreme neophodne dokumentacije, započeti su radovi na izgradnji nove ulice u naselju Podkošljun od obilaznice prema naselju Adok.

“Kao što je mještanima poznato, ovaj dio grada je problematičan već 20 godina unazad. Na naše zadovoljstvo prošle godine smo riješili imovinsko pravne poslove i uradili cjelokupnu dokumentaciju, tako da se konačno krenulo sa radovima”, kazao je portal RTV Budva, Sekretar sekretarijata za investicije, Mladen Mikijelj.
Radovi će kako Mikilj ističe trajati 120 radnih dana, a vrijednost same investije iznosi 220.000 eura.

“Mi vjerujemo da ćemo sa radovima završtiti prije sezone, uprkos koroni koja nadamo se neće uticati na naše projekte u finasnijskon smislu. Ako sve bude po planu otvaranje prve ulice očekuje se u maju”, kazao je.

Mikijelj je podsjetio da je lokalna sampuprava na Dan opštine Budva, prošle godine započela radove na kružnom toku u Petrovcu kao i Pedijatrijskom odjeljenju Doma zdravlja Budva, te da su oba projekta uspješno realizovana.

izvor: RTV Budva

Leave a Response