GRADSKI SISTEMI

JP Morsko dobro: Radovi na II fazi izgradnje parapetnog zida na lokaciji od bivšeg hotela Galeb do Albatrosa teku planiranom dinamikom

374views

Radovi na drugoj fazi izgradnje parapetnog zida na lokaciji od bivšeg hotela “Galeb” do “Albatrosa” teku planiranom dinamikom, saopšteno je iz JP Morsko.

Radovi druge  faze izgradnje parapetnog zida sa ogradom na lokalitetu od bivšeg hotela “Galeb” prema hotelu “Albatros” u opštini Ulcinj, započeti su 12.10.2020. godine, a njihov završetak očekuje se sredinom januara 2021. godine.

“Na terenu su do danas završeni kompletni armirano-betonski parapetni zidovi, a trenutno se radi na oblaganju zidova pinješkim žutim kamenom, grubo klesanim i slaganimm u slogu sa otvorenim fugama, debljine 8-10 cm2”, navodi se u saopštenju Morskog dobra.

Takođe se postavljaju poklopne ploče na zidovima od finog štokovanog pinješkog kamena dimenzijha 70x70x8cm.

Za ovu priliku, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom zaključilo je ugovor sa društvom “Ađi invest” iz Nikšića, a ukupna cijena radova sa uračunatim PDV-om iznosi 120.792 eura.

Završetak radova se očekuje krajem januara 2021. do kada će biti postavljene čeliče ograde duž cijele trase, zaključuju iz JP Morsko dobro.

izvor: CdM

 

Leave a Response