GRADSKI SISTEMIUPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Kotor: Intenzivirati radove na bazenu, pokrenuti pitanje sportske sale

Foto: Uprava javnih radova
677views

Direktor Uprave javnih radova, Boro Lučić, i predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić, sa saradnicima, obišli su gradilišta zatvorenog bazena „Nikša Bućin“ i sportske sale i tom prilikom dogovorili dalje korake u cilju nastavka realizacije ovih kapitalnih projekata.

Na radnom sastanku sa predstavnicima izvođača radova i stručnog nadzora nad rekonstrukcijom zatvorenog bazena istaknuto je da su radovi u završnoj fazi, te da je neophodno da uporedo počne i priprema za postupke testiranja termotehničkih sistema i tehničkog prijema, kao neophodnog uslova za izdavanje upotrebne dozvole.
Foto: Uprava javnih radova
Izvođač radova je informisao direktora Lučića i predsjednika Jokića da su u toku finalne aktivnosti u unutrašnjosti objekta i uređenje terena, tako da se može očekivati da uskoro počne i probno puštanje u rad instaliranih sistema.
Tokom obilaska sportske sale, čija je izgradnja počela prije 10 godina, dogovoreno je da se preduzmu svi potrebni koraci, kojima će biti definisan dalji pravac djelovanja kada je riječ o realizaciji ovog projekta.
Foto: Uprava javnih radova
Tema razgovora direktora Lučića i predsjednika Opštine Jokića, između ostalog, bila je i rekonstrukcija lokalne saobraćajnice kroz Gornji Grbalj, na dionici od Lastve Grbaljske do Stare Fortece, procijenjene vrijednosti 560.000 eura, koju je lokalna uprava kandidovala za realizaciju u okviru kapitalnog budžeta. Pored rekonstrukcije kolovoza, projektom je obuhvaćeno proširenje nekoliko mostova i podizanje potpornog zida, a posebno je značajna kao alternativni putni pravac za vrijeme planirane izgradnje bulevara na jadranskoj magistrali.
UPRAVA JAVNIH RADOVA