GRADSKI SISTEMIPLANIRANJE PROSTORA

Nikšić: Nastavljeno sa poboljšanjem putne infrastrukture u MZ Stara Varoš i Bogetići

Izvor: RTNK
401views

Završeno je asfaltiranje u ulici Vuka Lopušine u MZ Stara Varoš i u MZ Bogetići. Ekipe Mašinskog prstena Opštine Nikšić radile su i na rješavanju problema koji su imali mještani Mušovine, a takođe je pripreman teren za asfaltiranje ulice od teniskih terena do saborne crkve Svetog Vasilija Ostorškog.

Samo nekoliko dana nakon što je predsjednik Opštine Milutin Simović obišao teren u Staroj Varoš, pristupilo se radovima na uređenju ulica, rješavanju pitanja rasvjete. Mještani su pohvalili brzu intervenciju.

Biće rješen i problem koji su imali mještani dijela Mušovine, a u pitanju je sanacija dijela kolovoza koji je plavio usljed velikih padavina, gdje će biti postavljene cijevi za odvod vode.

Lokalna uprava je u protekloj godini završila postavljanje asfalta u svim Mjesnim zajednicama, a taj posao odrađen je i u MZ Bogetići. Sada je na redu uže gradsko jezgro.

Kako je poručeno sve dok vremenski uslovi budu dozvoljavali, ekipe će biti na terenu, kako bi se nastavilo sa uređenjem i sanacijom putne infrastrukture.

Izvor: RTNK

Leave a Response