PLANIRANJE PROSTORA

Objavljen tender za izbor izvođača u projektu adaptacije škole u Dacićima

Foto: Uprava javnih radova
404views
Uprava javnih radova i Ministarstvo prosvjete započeli su aktivnosti na realizaciji projekta adaptacije objekta osnovne škole u rožajskom naselju Dacići, objavljivanjem postupka javne nabavke za izbor izvođača radova.
Objekat je pretprio veliku materijalnu štetu u požaru koji je područje Dacića i Bukelja zahvatio proteklog maja, zbog čega u njemu nije bilo moguće organizovati nastavu.
Na zahtjev Ministarstva prosvjete, u saradnji sa Ministarstvom finansija i Upravom javnih radova, rebalansom budžeta za 2020. godinu planirana je adaptacija, procijenjene vrijednosti oko 200.000 eura. Zainteresovane kompanije mogu dostavljati ponude, u skladu sa uslovima iz tenderske dokumentacije, najkasnije do 12. januara naredne godine.
Projektom su obuhvaćeni demontaža i rušenje svih oštećenih površina, kao i kompletni građevinsko-zanatski radovi, postavljanje nove bravarije, poda i krovne konstrukcije, kako bi objekat ponovo bio stavljen u funkciju.
Otvoreni postupak javne nabavke za izbor izvođača radova u projektu adaptacije objekta osnovne škole u Dacićima – Rožaje, možete pratiti OVDJE
UPRAVA JAVNIH RADOVA / MINISTARSTVO PROSVJETE

Leave a Response