VODNI SISTEMI

Petnaest nelegalnih korisnika Vodovod isključio sa mreže

Željko Milović
502views

Iz preduzeća Vodovod i kanalizacija doo danas su se oglasili saopštenjem, u kome ističu da ulažu konstantne napore da eliminišu i adekvatno kazne sve koji se nelegalno priključuju na vodovodnu mrežu i tako koriste vodu.

Stručne ekipe ovev firme su kroz kontrolu i detekciju identifikovale 15 nelegalnih korisnika i protiv njih su primijenjene mjere isključenja sa vodovodne mreže i podnošenja krivične prijave.

“Naša odlučnost da stanemo na kraj ovakvim nelegalnim aktivnostima je konstantno na visokom nivou, jer time nastojimo da zaštitimo interese doo Vodovod i kanalizacija i interes svih naših korisnika koji imaju odgovoran odnos prema svojim obavezama. Još jednom apelujemo na sve naše potrošače koji imaju dug za utrošenu vodu, da iskoriste mogućnosti potpisivanja povoljnog reprograma do kraja ovog mjeseca, jer će u suprotnom biti predati na prinudno izvršenje i isključeni sa vodovodne mreže. Takođe, podsjećamo sve naše potrošače da su prema Opštinskoj odluci o vodosnabdijevanju dužni učiniti dostupnim mjerna mjesta, kako bi se vršilo pravovremeno očitavanje utrošene vode, kao i da su dužni da prijave sve promjene vezane za mjerno mjesto (kao što su promjene vlasnika, promjene broja članova domaćinstva i tome slično). Na kraju bi se još jednom zahvalili svim redovnim platišama koji odgovornim odnosom prema svojim obavezama kreiraju uslove da zajedno gradimo moderan i održiv sistem vodosnabdijevanja na području Opštine Bar”, ističe se u saopštenju kojeg potpisuje izvršni direktor Zoran Pajović.

 

izvor: BAR info

 

Leave a Response