PLANIRANJE PROSTORA

Plaža u Rogamima dobila potpuno novi izgled

Foto: PG BIRO
388views

Gradonačelnik dr Ivan Vukovićsa saradnicima i predstavnicima kompanije Bemax, obišao je završene radove na uređenju plaže u Rogamima, jednog od omiljenih izletničkih mjesta Podgoričana.

Gradonačelnik je tim povodom istakao da je jedno od najposjećenijih izletišta predato na upotrebu sugrađanima u novom ruhu.

“Danas u Rogamima, na čuvenoj plaži na rijeci Zeti, imamo priliku da konstatujemo da je plaža dobila potpuno drugačiji izgled, zahvaljujući projektu koji smo realizovali u okviru inicijativeMikro 020, uz značajnu podršku kompanije Bemax, vrijednosti 200.000 eura. Raduje nas da, iako zvanično još nije krenula sezona roštilja na podgoričkim plažama koje se obično vezuje za 1. maj, na ovom mjestu već ima dosta ljudi koji uživaju u ovom lijepom ambijentu. To nas posebno hrabri jer mi ovaj prostor prepoznajemo kao značajan potencijal, ne samo kada su naši sugrađani u pitanju, nego i kao značajan potencijal za turističku valorizaciju, u sklopu onoga što su naši planovi kada je u pitanju nastavak razvoja grada”, saopštio je gradonačelnik Vuković.

On je izrazio uvjerenje da će ovakvih i sličnih projekata biti i u narednom periodu i zahvalio kompaniji Bemaxna saradnji i vrijednoj donaciji.