GRADSKI SISTEMISAOBRAĆAJ - IZVOĐENJE

Podgorica: Završena rekonstrukcija Ulice Arsenija Boljevića

Foto: PG BIRO
617views

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković, sa saradnicima, obišao je rekonstruisanu Ulicu Arsenija Boljevića i tom prilikom naglasio da je rekonstrukcija ove ulice posebno značajna zbog rasterećenja saobraćaja u tom dijelu gradu.

“Ovo je vrlo važan infrastrukturni projekat, ne samo za ovaj dio grada, već i za Podgoricu u cjelini imajući u vidu da ova ulica predstavlja najkraću vezu između Ankarskog bulevara i Ulice Marka Radovića, kao i da je velika frekvencija saobraćaja u ovom dijelu grada”, istakao je gradonačelnik.

On je saopštio da je u pitanju projekat Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice vrijedan 390.000 eura i da su svi radovi izvedeni u roku i na kvalitetan način, zahvaljujući preduzeću Gradnja promet na saradnji u realizaciji ovog projekta.

Direktor Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Srđan Raičević izrazio je zadovoljstvo što su i pored otežanih vremenskih uslova svi radovi na ovoj saobraćajnici završeni u ugovorenom roku.

“Zadovoljstvo je danas biti ovdje i pustiti u saobraćaj još jedan važan infrastrukturni objekat neophodan ovom dijelu grada i Podgorici u smislu poboljšanja saobraćajne infrastrukture”, istakao je Raičević i dodao da je rekonstrukcija obuhvatila kompletnu novu infrastrukturu – hidrotehničku, telekomunikacionu, fekalnu, atmosfersku kanalizaciju i javnu rasvjetu u dužini 360 metara.