SAOBRAĆAJ - IZVOĐENJE

“Putevi” nastavljaju radove na asfaltiranju ulica koje su u prethodnom periodu dobile novu fekalnu kanalizaciju

Foto: PUTEVI D.O.O
328views

Kao dio projekta ”Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda Podgorica”, u prethodnom periodu izvedeni su radovi na izgradnji nove mreže fekalne kanalizacije u ulicama Petra Miljanića, Vita Nikolića, Iva Andrića i u Bjelasičkoj ulici.

Direktor gradskog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” d.o.o.,Filip Makrid, i direktor d.o.o. “Putevi”, Radenko Bulatović, obišli su završne radove na asfaltiranju Ulice Petra Miljanića, u dužini od 650m, i Ulice Vita Nikolića, u dužini od 220m. Tom prilikom, direktor Bulatović kazao je da će tokom sljedeće sedmice biti završeni i radovi na asfaltiranju Ulice Iva Andrića u dužini od 150m i Bjelasičke ulice u dužini od 320m.

Podsjećamo, u prethodnom periodu u naselju Zagorič asfaltirane su sljedeće ulice: Jaroslava Čermaka, Dragana Đurovića, Ljevorečka i Vladike Petra I.

Zahvaljujemo sugrađanima na iskazanom strpljenju i saradnji sa gradskim preduzećima Vodovod i kanalizacija d.o.o. i Putevi d.o.o., čime su dali značajan doprinos realizaciji ovog važnog projekta. Njihovi domovi od sada su dio kolektorske mreže koja će na ekološki prihvatljiv način riješiti problem prikupljanja i tretiranja otpadnih voda i poboljšati opšte uslove, kvalitet života i zdravlje građana Podgorice.