SAOBRAĆAJ - IZVOĐENJE

“Putevi” sanirali saobraćajnice nakon izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže

Izvor: Putevi doo
364views

Nakon izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže ekipe gradskog preduzeća Putevi sanirali su veliki broj saobraćajnica u gradu, prigradskim naseljima i ruralnom području Podgorice. Tako su nakon radova koje je izvodilo gradsko preduzeće Vodovod i kanalizacija završeni asfalterski radovi nakon izgradnje vodovodne i fekalne kanalizacione mreže u Orjenkoj (2 kraka) i Ulici Goce Delčeva u Maslinama, Ulici Vojvode Vasa Bracanova na Koniku, Ulici Miladina Popovića na Zabjelu i Ulici Arhonta Petra u Donjoj Gorici.

Takođe, asfaltirani su i prekopi nakon izgradnje vodovodne mreže u ulicama: Milana Raičkovića, Lješkopoljskoj, Miloja Pavlovića, Jovana Ćetkovića, Veljka Vlahovića, Iva Andrića, Belvederskoj, Slobodana Škerovića, Mila Peruničića, Orjenskoj, na Bulevaru Crnogorskih serdara, kao i u Opštini u sastavu Glavnog grada-Golubovci u naseljima Ljajkovići, Mahala, Cijevna i Golubovački put.

Radovi na saniranju saobraćajnica nakon izgradnje fekalne kanalizacione mreže završeni su u Rovačkoj ulici i Ulici Ludviga Kube u Zagoriču, kao i ulicama Pionirskih odreda i Pohorskoj u Murtovini. Paralelno su završeni i radovi na ruralnom području i to:  MZ ”Doljani”, MZ ”Komani” – mjesto Baloči, MZ ”Ubli” – selo Liješta i MZ ”Barutana” – selo Briđe.

Leave a Response