SAOBRAĆAJ - IZVOĐENJE

Putevi započeli radove na sanaciji Ulice Kolovrat

Foto: PUTEVI DOO
285views

Ekipe gradskog preduzeća “Putevi” d.o.o počele su da izvode radove na sanaciji Ulice Kolovrat, nakon što su prethodno ekipe gradskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija” d.o.o završile izgradnju atmosferske kanalizacije u toj ulici.

Nova mreža atmosferske kanalizacije u Ulici Kolovrat izgrađena je u dužini od 280 metara, a vrijednost radova iznosila je oko 31.500,00€. Putevi će izvoditi radove na ugradnji asfaltne mase na ukupnoj površini od 1.600m², ali i obilježavanje horizontalne i ugradnju vertikalne signalizacije. Vrijednost ovih radova iznosiće oko 32.000,00€, a njihovo izvođenje će trajati pet radnih dana.

Koliko su pomenute aktivnosti značajne za ovaj dio grada, građani su istakli prilikom obilaska nedavno uređene mikro lokacije u Dahni.

Ekipe gradskog preduzeća Putevi DOO izvode radove i na drugim lokacijama u gradu, čime nastavljaju intenzivne aktivnosti na sanaciji i rekonstrukciji svih značajnih saobraćajnica.

U toku su radovi na sanaciji drugog dijela Ulice Bracana Bracanovića (od Ulice 4. jula do Bulevara Mitra Bakića), u dužini od oko 400m, kao i radovi u Ulici 4.jula (potez od Ulice 27.marta do Ulice Bracana Bracanovića).

Podsjećamo, nedavno su završeni radovi u Ulici 27.marta,  Ulici Ludviga Kube, Farmacima, Donjim Kokotima i Berima, čime Glavni grad nastavlja da unapređuje putnu infrastrukturu, kako u gradskim, tako i u prigradskim naseljima.