SAOBRAĆAJ - IZVOĐENJE

Rekonstrukcija Bokeške ulice počeće nakon praznika

PG BIRO
309views

Rekonstrukcija Bokeške ulice će početi nakon praznika,  11. januara 2021. godine, tako da će ugostiteljski objekti moći nesmetano da obavljaju svoje djelatnosti za vrijeme praznika.

Radovi na rekonstrukciji ove ulice podrazumijevaju izgradnju novih trotoara od kamena, sadašnja kolovozna površina biće pokrivena granitnim pločama, a biće ugrađena i potpuno nova vodovodna i atmosferska infrastruktura, tk kanalizacija i javna rasvjeta. Ugostitelji će dobiti veći prostor za obavljanje svojih djelatnosti, a nadstrešnice budućih terasa, koje će biti odvojene od objekata, biće unificirane.
Ukupna vrijednost radova iznosi 377.000 eura, a rok za izvođenje radova je 120 dana.
Za vrijeme izvođenja radova izvođač će se truditi da u najvećoj mogućoj mjeri obezbijedi pristup svim ugostiteljskim objektima, ali će u jednom kraćem vremenskom intervalu, u cilju bezbjednog izvođenja radova, ugostiteljski objekti biti zatvoreni. Dodatno, izvođač radova je iskazao uvjerenje da će, ukoliko dozvole vremenski uslovi, radove završiti i prije predviđenog roka.

Podsjećamo, početku radova je prethodio sastanak gradonačelnika dr Ivana Vukovića i saradnika sa ugostiteljima, na kojem su upoznati sa svim detaljima.

Leave a Response