PLANIRANJE PROSTORA

Sportski tereni u okviru “SC Morača” tokom prošle godine dobili novi izgled

Foto: PG BIRO
315views

Tokom prošle godine Glavni grad je uredio brojne sportske poligone i samim tim u značajnoj mjeri poboljšao uslove za profesionalno i rekreativno bavljenje sportom.

Među njima su i sportski sadržaji u okviru SC “Morača” koji su tokom prošle godine dobili potpuno novi izgled. Na dotrajalom igralištu u okviru ovog kompleksa, na kojem su stasale mnoge generacije, postavljena je specijalna odbojkoška podloga i reflektori koje je obezbijedio Odbojkaški savez Crne Gore, dok su ekipe Glavnog grada postavile ogradu, tribine i time dodatno oplemenile prostor.

Rekonstrukcijom ovog terena obezbijeđeni su adekvatni uslovi za odbojkaške klubove i zainteresovane građanima za bavljenje ovim sportom.

U sklopu istog sportskog kompleksa uređen je i teren za mali fudbal na kojem je u saradnji sa Fudblaskim savezom Crne Gore postavljena vještačka trava, tribine i ograda. Glavni grad je sa partnerima za ove projekte izdvojio 120.000 eura.

Miloš Antić ispred Sekretarijata za kulturu i sport  izrazio je zadovljstvo što na sportskim poligonima u Podgorici vidimo sve više mladih ljudi.

“ Trudimo se da obezbijedimo neophodne uslove za bavljenje sportom jer je to jedan od najprepoznatljivijih simbola Glavnog grada. Kompleks oko SC ”Morača” je izrastao u jedan olimpijski prostor, pa pored velike i male dvorane, otvorenog i zatvorenog bazena, dobili i teren za odbojku i fudbalski teren” kazao je Antić i pozvao sugrađane da rezervišu termin i uživaju u jednom prelijepom ambijentu.

Teren za mali fudbal Mali Vembley kod SC “Morača” otvoren je svakog dana, a termine možete rezervisati na email: officepgsport.me, kao i na broj telefona 067/882-663, po najpovoljnijim cijenama.

Više informacija o slobodnim terminima i dostupnim uslugama kada su u pitanju tereni u okviru SC “Morača” možete naći na sljedećem linku: pgsport.me