O nama

Preduzeće Infrastruktura doo iz Podgorice, osnovan je septembra 2006. Preduzeće posjeduje licence koje izdaje Ministarstvo za održivi razvoj I turizam, I to licenca projektanta I izvođača radova, UPI 107/7 – 476/2 od 18.07.2019. godine, izdata na period od 5 godina.

Infrastruktura doo sarađuje sa mrežom najkvalitetnijih lokalnih I međunarodnih eksperata iz oblasti građevine I ekonomije. Od osnivanja do danas učestvovali smo u relaizaciji velikog broja projekata (u prilogu je referentna lista projekata), iz oblasti infrastrukture- visokogradnje I niskogradnje, u domenu projektovanja, a od 2019 godine i izvođenja. Prepoznati smo kao dobar partner države u realizovanju projekta koji se finansiraju iz državnih sredstava.

Na crnogorskom tržištu smo prepoznati kao dobar partner, što potvrđuje ostvarena saradnja sa drugim velikim kompanijama iz Crne Gore iz oblasti građevinarsta (npr. Asfalt Beton Gradnja doo, Podgorica, Institut za građevinarstvo doo, Tofi doo, Tehnoputmne doo, Jawel doo, Viaing doo, Casadelmare doo, Uprava za saobraćaj, Uprava javnih radova …).

Omogućavamo svojim zaposlenima da se i dalje usavršavaju i da aktivno učestvuju u radu preduzeća. Podstičemo mlade da svoja stečena akademska znanja koriste u svakodnevnom radu u firmi, kao i na terenu.

Projektujemo i izvodimo širok spektar betonskih proizvoda, uključujući staze, behaton ploče, ivičnjake, žardinjere, fontane i još mnogo toga, prilagođavajući se vašim specifičnim zahtevima i estetskim preferencijama.

Naš tim takođe pruža nadzor tokom svih faza projekta kako bismo osigurali kvalitet izvođenja i potpunu usaglašenost s planom. Bez obzira da li je u pitanju javni prostor, stambeni kompleks ili komercijalni objekat, možete računati na nas za profesionalnost, pouzdanost i vrhunski kvalitet.

Uz prodaju betonske galanterije, nudimo i savete i podršku u odabiru najboljih rešenja za vaš prostor. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli saradnju i unapredili vaš projekat betonskom galanterijom vrhunskog kvaliteta.

IMG_4180
Scroll to Top